Hell's Kitchen USA

Nu te zien op Paramount Network: het 21ste seizoen Hell’s Kitchen met Gordon Ramsay

Paramount - zaterdag 19 november om 19:00

© Brian Bowen Smith FOX

Gordon Ramsay is terug! Deze wereldberoemde chef uit Engeland daagt in het 21ste seizoen van Hell's Kitchen USA weer nieuwe chefs uit om het tegen elkaar op te nemen. Ook dit keer gaat dat natuurlijk niet zonder het nodige drama…

Het 21ste seizoen van deze populaire kookcompetitie met de grofgebekte Gordon Ramsay is echter wel wat anders dan normaal.

Hells' Kitchen: Battle of the Ages

Waar het deelnemersveld van het twintigste seizoen namelijk nog enkel bestond uit kandidaten die tussen de 20 en 24 jaar oud waren, komt daar in deze 21ste reeks verandering in. Een jonge generatie twintigers neemt het in deze competitie op tegen negen ambitieuze en veelbelovende veertigers die er natuurlijk ook op gebrand zijn om de competitie te winnen. Dat de vlam zowel letterlijk als figuurlijk in de pan zal slaan, is dus duidelijk.

Gordon Ramsay

De chefs moeten zelfs deze allereerste aflevering al hun beste beentje voor zetten om Gordon Ramsay te overtuigen. Maar dat wordt ze niet makkelijk gemaakt. De deelnemers krijgen slechts 45 minuten de tijd om hun beste signature gerecht te bereiden, waarna de masterchef ze zal scoren op een schaal van één tot vijf. Een goede eerste graadmeter die wel nodig is, want de uiteindelijke hoofdprijs – een plek als chef-kok bij Gordon Ramsay Streak in Paris Las Vegas – mag natuurlijk niet naar de eerste de beste gaan. 

Het 21ste seizoen van Hells' Kitchen USA is vanaf vandaag wekelijks om 19:00 uur te zien op Paramount Network.

Meer over