Help, mijn man is klusser!

Trage Job moet aan de bak in Help, Mijn Man Is Klusser!

RTL 4 - maandag 6 maart om 20:30

© RTL
Myrthe wil graag een gezin stichten, maar haar geliefde Job schiet totaal niet op met de verbouwing van hun huis. Hij moet de hele bovenverdieping nog doen. Lukt het John Williams om in deze aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser tot hem door te dringen?

Myrthe en Job uit Ermelo zitten niet echt op één lijn. Job is bezig met de verbouwing van hun huis en neemt daar ruim de tijd voor, Myrthe vindt dat hij veel te langzaam gaat. Zij wil graag een gezin stichten, maar de bovenverdieping is nog volledig onbewoonbaar.

Verbouwing

Inmiddels beginnen ook de buren zich ermee te bemoeien: ze willen dat Myrthe en Job opschieten. Job lijkt zich weinig aan te trekken van alle kritiek. Tijd voor John Williams en zijn klusteam om orde op zaken te stellen. 

Help, Mijn Man Is Klusser

De presentator heeft in de tijd dat hij Help, mijn man is klusser! maakt vreemde situaties gezien. Als bizarste noemt hij een boerderij met een half dak. “De kinderen sliepen op de eerste etage en als ze hun kamer uitkwamen, stonden ze buiten”, vertelde hij aan RTL Boulevard.

Meer over