Kopen zonder kijken

Team Kopen Zonder Kijken staat voor een uitdaging

RTL 4 - dinsdag 2 augustus om 21:45

© RTL
Roy en Deveny wonen allebei nog bij hun ouders. Nu verwachten ze een kindje en zijn ze op zoek naar een eigen huis, maar dat is geen makkelijke opgave. Zeker niet omdat ze het niet eens zijn over hun toekomstige woonplaats. Tijd dus voor het team van Kopen Zonder Kijken om een handje te helpen.

Blij nieuws voor Roy en Deveny: ze verwachten een baby. De aankomende geboorte is meteen ook de deadline voor hun zoektocht naar een eigen huis. De twee zijn al drie jaar samen en vertellen in Kopen Zonder kijken dat ze nu nog allebei bij hun ouders wonen. 

Alex van Keulen

Daar moet een einde aan komen, maar een woning vinden is niet makkelijk. Zo vertelt makelaar Alex van Keulen dat hun budget van 210.000 euro een serieuze uitdaging is. Zéker omdat op het wensenlijstje van de jonge aanstaande ouders sowieso drie slaapkamers staan. En dan is er nóg een klein probleem: de twee zijn het niet eens over hun toekomstige woonplaats. Roy wil graag in Den Bosch blijven wonen, terwijl Deveny de voorkeur geeft aan Oosterhout. (HH)

Meer over