He's Just Not That Into You

De liefde is bikkelhard voor Ginnifer Goodwin in He's Just Not That Into You

NET 5 - donderdag 11 januari om 23:05

© http://info.sky.de/
De zoektocht naar de ware liefde verloopt in He’s Just Not That Into You niet helemaal gesmeerd. Soms is de waarheid bikkelhard: hij houdt niet van je.

Mannen zijn niet gecompliceerd, is de strekking van het gelijknamige zelfhulpboek van Greg Behrendt en Liz Tuccillo, waar de titel van de film naar verwijst.

He’s Just Not That Into You

Als een man je niet terugbelt, ‘wil hij je gewoon niet echt’. Een nuchter advies dat door een groep twintigers en dertigers in Baltimore regelmatig verkeerd geïnterpreteerd wordt. Zeker Gigi (Ginnifer Goodwin) is hardleers: elke keer weer leest ze signalen van mannen verkeerd en komt daardoor in de vreemdste situaties terecht.

He's Just Not That Into You is precies wat de kijker van een romantische komedie mag verwachten. Gemoedelijk, laagdrempelig en enigszins voorspelbaar. Een film voor de liefhebber.

Drew Barrymore

He's Just Not That Into You heeft een indrukwekkende ensemblecast. Onder anderen Drew Barrymore (die ook produceerde), Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Ben Affleck, Justin Long en Bradley Cooper doen mee. Toch is het de onbekendste van het stel, Ginnifer Goodwin, die als de onbevangen Gigi de show steelt.

Meer over