Het beste antwoord

Winston Gerschtanowitz van start met nieuwe quiz Het Beste Antwoord

SBS 6 - zondag 10 juli om 20:30

© Talpa
De kans dat de kandidaten in de nieuwe kennisquiz Het Beste Antwoord het juiste antwoord geven is verwaarloosbaar. Het gaat er vooral om wie het dichtst in de buurt komt. Wie de benaderingsvragen het best beantwoordt maakt kans op 25.000 euro.

Winston Gerschtanowitz maakt zijn reputatie als de ongekroonde spelletjeskampioen van SBS6 waar. Doordeweeks is hij iedere werkdag te zien in 50/50; nu sluit hij met de nieuwe spelshow Het Beste Antwoord ook het weekend af.

Het Beste Antwoord

In de meeste kennisquizzen draait alles om het juiste antwoord, maar de kans dat de kandidaten de vragen van Gerschtanowitz correct beantwoorden is verwaarloosbaar. Hij stelt namelijk uitsluitend benaderingsvragen als 'Hoeveel atleten deden er mee aan de laatste Olympische Spelen?' of 'Hoeveel drielingen werden er vorig jaar in Nederland geboren?' De spelers die het dichtst in de buurt komen van het correcte aantal mogen door, wie er het verst naast zat, ligt uit het spel. De beste gokkers kunnen in de finale 25.000 euro winnen.

Meer over