Het beste van... Elton John

Karin Bloemen, Anita Witzier en Jamai Loman vertellen over Elton John

NPO 3 - woensdag 3 augustus om 20:20

© AVROTROS

In de ruim vijftig jaar dat Elton John muziek maakt, heeft hij hits als Your SongCandle in the Wind en Nikita opgenomen. Onder meer Anita Witzier, Jamai Loman en Karin Bloemen vertellen in deze herhaling van Het Beste Van... Elton John over hun band met zijn liedjes.

BN'ers als Karin Bloemen, Anita Witzier en Jamai Loman halen in deze herhaling van Het Beste Van… Elton John herinneringen op aan de liedjes van de Britse zanger. Gespreksstof te over, want het is al meer dan een halve eeuw geleden dat Sir Elton zijn eerste hit scoorde met Your Song. Daarna volgden klassiekers als Don't Go Breaking My HeartNikita en Candle in the Wind.

Dua Lipa

Vorig jaar scoorde de Britse muzieklegende nog een nummer 2-hit met Cold Heart. Het nummer is geïnspireerd op eerdere liedjes als Rocket Man en Sacrifice en is een duet met Dua Lipa. De twee leerden elkaar kennen tijdens een benefietgala dat Elton John elk jaar na de Oscaruitreiking organiseert voor zijn aids-stichting. De zangeres trad er in 2021 op en sindsdien is het dikke mik tussen de artiesten.

Meer over