Opnieuw ingelaste uitzending

Het Coronavirus: Feiten en fabels met gebarentolk

NPO 1 - vrijdag 13 maart om 20:30

© ANP
De NOS last vanavond opnieuw een extra uitzending in over de uitbraak van het corona-virus. De programma's Erica op Reis (Omroep MAX) en Studio Sport Eredivisie komen daardoor te vervallen. Flikken Maastricht begint een uurtje later.

Voor de tweede keer in korte tijd maakt de NOS een extra programma over de uitbraak van het corona-virus. In Het coronavirus: feiten en fabels staan opnieuw de vragen van het publiek centraal.

Winfried en Saïda

De presentatie is dit keer in handen van Winfried Baijens (foto) en Saïda Maggé. Zij zullen vragen van kijkers voorleggen aan deskundigen. De vragen kunnen worden ingestuurd via coronavragen@nos.nl, en ook via de online en social kanalen (Twitter: #coronavragen) van de NOS. Wie de deskindigen zijn, wordt in de loop van de dag bekend.

10.000 e-mails

De NOS laat weten dat er sinds de vorige uitzending van Het coronavirus: feiten fabels meer dan 10.000 e-mails bij de omroep zijn binnengekomen met vragen van bezorgde Nederlanders.

Op digitaal themakanaal NPO Nieuws is de uitzending te zien met gebarentolk. NPO Nieuws is bij KPN te vinden op kanaal 43, bij Ziggo op kanaal 501, bij T-Mobile op kanaal 260 en online via NPO Start, zie https://www.npostart.nl/live/npo-nieuws.

De nieuwe programmering van NPO 1 ziet er vanavond zo uit:

  • 21.25 uur: Flikken Maastricht (AVROTROS)
  • 22.20 uur: Op 1 (BNNVARA)
  • Erica op Reis (Omroep MAX) gaat volgende week verder
  • NOS Studio Sport Eredivisie vervalt

Na alle corona-nieuwtjes lekker een film of serie kijken? Kijk hier wat je allemaal kunt streamen!

Meer over