Het echte leven van de Britse adel

Prins Charles maakt zijn opwachting in Het Echte Leven van de Britse Adel

NPO 1 - dinsdag 23 augustus om 20:34

© iTV
In de laatste aflevering van Het Echte Leven van de Britse Adel zijn de feestjes van hoog niveau. De Sitwells nemen er een evenementengoeroe voor in de arm, die gewend is koninklijke borrels te organiseren. Prinses Olga Romanoff viert zelfs driedubbel feest.

Er is genoeg te vieren in dit laatste deel van Het Echte Leven van de Britse Adel. De Sitwells zijn dolblij dat de bouwvakkers eindelijk zijn vertrokken, al is er van de geldverslindende verbouwing weinig te zien.

Het Echte Leven van de Britse Adel

Voor de heropening van hun landhuis zijn ze op zoek naar iemand die de aangeklede borrel tot een succes kan maken. De familie Fitzlahan-Howard doet nog steeds verwoede pogingen om de hoge onderhoudskosten van het landgoed te bekostigen. De lancering van een eigen wijnlabel is het begin; ze hebben nog veel meer ideeën om geld op te halen. Ze krijgen de verrassing van hun leven als ze tijdens het inkopen doen prins Charles tegen het lijf lopen. Prinses Olga Romanoff viert driedubbel feest maar moet wel zelf de tafels dekken en de drankjes maken.

Meer over