Het echte leven van de Britse adel

Driedelige reeks Het Echte Leven van de Britse Adel van start

NPO 1 - dinsdag 9 augustus om 21:23

© ITV
Lord Ivar Mountbatten en echtgenoot James wonen op een statig landgoed in Devon. Om het onderhoud te kunnen betalen organiseren ze chique diners. In de driedelige serie Het Echte Leven van de Britse Adel geeft de Britse adel inzage in hun huishoudboekje.

Leven op stand is niet goedkoop. In de driedelige serie Het Echte Leven van de Britse Adel geeft een aantal excentrieke Britse aristocraten inzage in de oplossingen die ze bedacht hebben om op hun landgoederen te blijven wonen. Ze hebben dan wel veel bezittingen, maar verder niet zo veel geld in de portemonnee.

Het Echte Leven van de Britse Adel

Lord Ivar Mountbatten en echtgenoot James organiseren diners voor genodigden. Ze veranderen hun statige huis in een chic pop-uprestaurant. Per menu dient de gast 190 euro neer te leggen. Lord en lady Fitzalan-Howard willen een deel van hun landgoed omtoveren tot een wijngaard en zo inkomsten genereren. De eerste flessen zijn inmiddels te koop. Prinses Olga is vrijgezel en gaat op mannenjacht; deze man moet natuurlijk ook van goeden huize komen.

Meer over