Het jachtseizoen

Anouk en Hélène op de vlucht in Het Jachtseizoen

SBS 6 - zaterdag 16 juli om 20:00

© Talpa
De jagers van StukTV zitten in hun bus achter oud-voetballer Anouk Hoogendijk en presentatrice Hélène Hendriks aan in Het Jachtseizoen. Is hun sportervaring een voordeel voor de vluchters of weten de mannen ze binnen vier uur te vinden?

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns van StukTV beginnen aan een nieuwe uitdaging. Met allerlei technische snufjes en hun hypermoderne bus jagen ze in de een-na-laatste aflevering van Het Jachtseizoen op Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks.

Anouk Hoogendijk & Hélène Hendriks

Toen ze nog voetbalde was hard rennen en uit handen blijven van de tegenpartij een tweede natuur voor Hoogendijk. Hendriks' leven staat ook in het teken van sport: ze speelde jarenlang hockey op hoog niveau en presenteert de afgelopen jaren allerlei sportprogramma's. Met een korte voorsprong slaan de vrouwen op de vlucht voor de professionele 'jagers'. Ze moeten vier uur uit hun greep blijven. Gekleed in een knaloranje overall en met een gps-zender op hun arm is een goed uitgedacht plan geen overbodige luxe.

Meer over