Het jachtseizoen

Rapper Snelle gaat voor een herkansing in Het Jachtseizoen

SBS 6 - zaterdag 24 juni om 20:30

© Talpa
Rapper Snelle en Gerard Ekdom proberen in deze aflevering van Het Jachtseizoen uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Snelle heeft al wat ervaring: in 2019 deed hij solo mee aan de onlineversie van het programma. Uiteindelijk was hij iedereen te slim af.

In de slotaflevering van Het Jachtseizoen maken Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens zich op voor revanche. In 2019 zaten de mannen voor de onlineversie van hun programma vier uur lang achter Snelle aan. Tevergeefs, want de rapper wist zijn naam eer aan te doen door steeds net iets te vlug te zijn voor het trio.

Rapper Snelle

Snelle had een handige strategie: voortdurend in beweging blijven en al liftend zo vaak mogelijk van voertuig wisselen. Dankzij z'n vlotte babbel mocht hij bij vrijwel iedereen instappen. Vanavond mag Snelle wederom laten zien wat hij in huis heeft.

Het Jachtseizoen

Hij ontsnapt samen met Gerard Ekdom uit gevangenis De Kruisberg in Doetinchem. Ook de dj is niet op zijn mondje gevallen, maar weten ze zich samen een weg naar de vrijheid te kletsen?

Meer over