Het jachtseizoen

Yolanthe Cabau en Monica Geuze slaan op de vlucht in Het Jachtseizoen

SBS 6 - zaterdag 29 april om 20:30

© Talpa
Yolanthe Cabau en Monica Geuze vormen een gelegenheidsduo in deze aflevering van Het Jachtseizoen die begint op vliegbasis Twente. Ze gebruiken hun charmes om vier uur lang uit handen te blijven van het inmiddels ervaren opsporingsteam.

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens gaan weer prominenten vangen in Het Jachtseizoen

Lees ook: Deze BN'ers doen mee aan Het Jachtseizoen 2023 

Yolanthe Cabau en Monica Geuze

De komende weken proberen wederom twee bekende Nederlanders vier uur lang uit handen te blijven van het trio. Alle middelen zijn geoorloofd en dat laten de gasten in deze openingsaflevering geen twee keer zeggen. Yolanthe Cabau en Monica Geuze zetten beide al hun vrouwelijke charmes in als ze vanaf vliegbasis Twente vertrekken op weg naar de vrijheid. De sterren moeten van goeden huize komen om te winnen.

Het Jachtseizoen

Op televisie zijn de mannen pas aan hun derde seizoen bezig, maar het programma bestaat al sinds 2016 op YouTube. Inmiddels zijn online al zeven seizoenen verschenen, dus de makers weten inmiddels als de beste hoe ze hun doelwitten snel kunnen lokaliseren.

Het Jachtseizoen is vanaf 29 april iedere zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Liever op een ander moment kijken? De afleveringen zijn ook elke zondagochtend vanaf 09:00 uur te zien op Amazon Prime Video.

Meer over