Het jachtseizoen

Het jachtseizoen opent de jacht op BN'ers

SBS 6 - zaterdag 11 september om 20:30

© Talpa
De heren van YouTube-kanaal StukTV maken de overstap naar tv. Wekelijks jagen Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens in Het jachtseizoen op twee bekende Nederlanders die uit handen van het drietal moeten zien te blijven. In de eerste aflevering zijn dat Simon Keizer en Britt Dekker.

Online zijn Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens al sinds 2016 een ware sensatie met Het jachtseizoen. Op hun YouTube-kanaal StukTV jaagt het drietal wekelijks twee bekende Nederlanders op die vier uur uit handen moeten zien te blijven van het gehaaide drietal. Onder anderen Humberto Tan, Marco Borsato en John van den Heuvel deden al eens een poging om te ontkomen.

Jachtseizoen geopend

Dat valt niet echt mee, want alle deelnemers dragen een knaloranje gevangenisoutfit waardoor ze extra opvallen. Het programma maakt nu de overstap naar televisie. Iets later dan gepland, want Het jachtseizoen zou eigenlijk afgelopen voorjaar al te zien zijn. Door de lockdown kwam de productie echter stil te liggen. Inmiddels is het wel mogelijk om het programma te maken.

BN'ers

Vanavond moeten dus Simon Keizer en Britt Dekker vier uur lang op de vlucht. Komende weken vormen onder anderen Wesley Sneijder & Rolf Sanchez, oud-GTST-collega's Katja Schuurman & Babette van Veen, Wendy van Dijk & Najib Amhali en Bram Krikke & Herman den Blijker de prooi in Het jachtseizoen.

 

Meer over