Het jachtseizoen

Peter Gillis en Rob Geus strijden tegen StukTV

SBS 6 - zaterdag 11 juni om 20:00

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
Na Olcay Gulsen en Ruud de Wild is het de beurt aan Peter Gillis en Rob Geus om hun opwachting te maken in Het Jachtseizoen. Lukt het hen om vier uur lang uit handen te blijven van Giel, Thomas en Stefan?

Net als al hun voorgangers krijgen ook Peter Gillis en Rob Geus een voorsprong van twintig minuten. Daarbij is heel veel geoorloofd, maar let op: lang niet alles. De SBS6-sterren moeten zich namelijk aan de regels houden. Zo mogen ze slechts twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, enkel naar binnen in openbare gebouwen en hebben ze geen telefoon of geld op zak. Verder krijgt het team van StukTV elke twintig minuten de locatie van de heren door, dus is het zaak dat ze daar strategisch gebruik van maken.

Peter Gillis en Rob Geus

Eén ding kunnen we alvast verklappen over deze aflevering van Het Jachtseizoen: Peter en Rob nemen dit spelletje bloedserieus. Het unieke duo haalt namelijk alles uit de kast om het de mannen van StukTV lastig te maken. Tijdens hun vlucht maken ze er een feestje van en proberen ze, uiteraard, zoveel mogelijk in stijl te rijden.

Meer over