Het jachtseizoen

Tim en Tom Coronel willen StukTV te snel af zijn in Het Jachtseizoen

SBS 6 - donderdag 2 mei om 20:27

© Talpa
Broers en autocoureurs Tim en Tom Coronel proberen in Het Jachtseizoen uit handen te blijven van Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurrie?ns. Ze starten hun ontsnapping vanaf bekend terrein: de pitbox van het circuit in Assen.

Als twee mensen niet bang zijn om een uitdaging aan te gaan, zijn het Tim en Tom Coronel wel. StukTV is dus alvast gewaarschuwd.

Tim en Tom Coronel

Dankzij hun jarenlang ervaring staan Tim en Tom Coronel vooral bekend om hun snelheid en moed. Deze eigenschappen komen goed van pas in deze aflevering van Het Jachtseizoen, waar ze slim moeten manoeuvreren en strategisch moeten werken om hun achtervolgers Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns een stap voor te blijven.

Toch mogen ze hun tegenstanders zeker niet onderschatten, want ook StukTV heeft inmiddels al aardig wat ervaring op zak. Sinds 2016 jagen ze met enige regelmaat op bekende gezichten. Voorheen deden ze dat uitsluitend op YouTube, maar sinds 2021 is er ook een heuse SBS6-serie. Wel is de vraag hoelang dit laatste format nog zal standhouden. Afgelopen donderdag zaten er nog slechts 257.000 mensen aan de de buis gekluisterd.

Wanner is Het Jachtseizoen op televisie te zien?

Het Jachtseizoen is iedere donderdag vanaf 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over