Het mooiste meisje van de klas

Exotische schone in slotaflevering Het Mooiste Meisje van de Klas

NPO 1 - dinsdag 31 mei om 21:21

Haar exotische uiterlijk dankt Miriam aan haar Algerijnse vader. Thuis was ze niet gelukkig, maar buitenshuis probeerde ze zo veel mogelijk van het leven te genieten. Jaap Jongbloed bezoekt haar in deze aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas op in Barcelona.

Haar exotische uiterlijk maakte van Miriam het mooiste meisje van de klas. Haar vader was een Algerijn, haar moeder kwam van Texel. Maar dat een mooi uiterlijk niet genoeg is voor een zorgeloze jeugd, heeft zij aan den lijve ondervonden.

Het Mooiste Meisje van de Klas

Toen Miriam drie was, verdween namelijk haar vader plotseling uit haar leven. Vier jaar later keerde hij terug bij zijn gezin. Terwijl het thuis niet altijd even gezellig was, probeerde Miriam haar leven onder controle te houden. Door zich op school te focussen bijvoorbeeld, al legde ze haar boeken soms aan de kant om volop van het leven te genieten.

Jaap Jongbloed

Jaap Jongbloed is in de laatste aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas van dit seizoen benieuwd of Miriam dertig jaar later nog steeds zo’n levensgenieter is. Hij bezoekt haar op een exotischer locatie dan Texel: Barcelona.

Meer over