Het mooiste meisje van de klas

Jaap Jongbloed bezoekt oud MTV-vj Simone Angel in Het Mooiste Meisje van de Klas

NPO 1 - woensdag 14 juni om 21:36

© AVROTROS
Jaap Jongbloed is voor Het Mooiste Meisje van de Klas in Belize, waar hij Simone Angel ontmoet. De Nederlandse was jarenlang te zien als vj op MTV, de razend populaire muziekzender van de jaren 90. Samen kijken ze terug en Angel vertelt hoe het nu gaat.

Jarenlang kondigde de Nederlandse Simone Angel - geboren als Simone Engeln - videoclips aan op MTV, de razend populaire muziekzender van de jaren 90. Angel kwam er terecht nadat ze van Nederland naar Londen verhuisde om daar een muziekcarrière te maken. Ze presenteerde onder meer Dial MTV en Party zone, waarin ze de wereld kennis liet maken met nieuwe dancemuziek.

Jaap Jongbloed

Voor haar werk interviewde ze vele muzieksterren, onder wie The Prodigy, Snoop Dogg, Tina Turner en James Brown. Negen jaar werkte ze voor MTV en stond haar leven in het teken van feesten en reizen. Inmiddels woont ze in Belize, waar Jaap Jongbloed haar opzoekt.

In Het Mooiste Meisje van de Klas praten ze samen over die veelbewogen jaren 90. Ook vertelt Angel hoe haar leven er nu uitziet.

Meer over