Het onbekende

Ronald Mulder en Mabel switchen van teams in Het Onbekende

RTL 4 - vrijdag 2 juni om 20:07

© Videoland
In het RTL4-programma Het Onbekende ligt verrassing altijd op de loer. Als de teams kiezen voor de onbekende weg zoeken ze dat zelf op, maar soms overkomt het ze ook. Zo worden beide teams vandaag bij het ontbijt verrast door een onaangekondigde gast.

Voor de kijkers is het echter geen verrassing meer.

Het Onbekende

In de afgelopen aflevering van Het Onbekende kreeg het team met onbekende Nederlanders na het winnen van de aflevering de eer om iemand van hun concurrenten weg te stemmen. Voor Mabel, Nikita, Rein, Ruud en Vincent bleek die keuze niet heel lastig, want een topsporter als vijand? Die wil je liever niet hebben. Daarom moest Ronald Mulder zijn spullen pakken.

Ook voor Mabel leek er even een einde te komen aan haar avontuur. Haar teamgenoten vonden haar te weinig bijdragen aan de groep. Daarom ontving zij tijdens de 'bekende' executie de meeste stemmen.

Switchen van team

Toch is het avontuur voor allebei nog niet voorbij. In deze aflevering van Het Onbekende switchen ze van team. Ronald Mulder zal eindelijk zijn concurrenten in de ogen kunnen kijken, terwijl Mabel zich mag bewijzen bij de bekende Nederlanders. Het is alleen de vraag hoelang deze kans gaat duren. In Expeditie Robinson worden vaak ook de nieuwkomers als allereerste weggestemd, dus mogelijk gebeurt hier hetzelfde. 

Meer over