Het perfecte plaatje

Loes, Niek, Henry en Quinty strijden tegen elkaar in de halve finale van Het Perfecte Plaatje

RTL 4 - woensdag 29 november om 20:32

© William RuttenWilliam Rutten
Het is inmiddels traditie in Het Perfecte Plaatje: een shoot met familie en vrienden. Ditmaal draait alles om een eerbetoon aan de oude meesters van de schilderkunst. Met hulp van dierbaren maken ze een nieuw meesterwerk.

Niek Roozen, Henry Schut, Loes Haverkort en Quinty Misiedjan zijn nog twee fotoshoots verwijderd van de finale van Het Perfecte Plaatje. Presentator Tijl Beckand heeft twee bijzondere opdrachten voor hen in petto.

Bijzondere fotoshoots

Voor de eerste shoot gaan ze op pad met mensen met dementie. Het is de bedoeling om een oude foto waar zij nog dierbare herinneringen aan koesteren nieuw leven in te blazen.

Daarna is het tijd voor een traditie binnen de fotowedstrijd: de shoot met familie en vrienden. Ditmaal moeten de fotografen een eerbetoon brengen aan de oude meesters van de schilderkunst en hun naasten dienen als model voor een nieuw meesterwerk. Daarna ligt hun lot in handen van juryleden William Rutten en Cynthia Boll. Er zijn maar drie tickets voor de finalereis te vergeven, wie valt af?

Wanneer is Het Perfecte Plaatje op televisie te zien?

Het Perfecte Plaatje is nog altijd iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Deze aflevering volgt op woensdag 29 november 2023.

 

Meer over