Het perfecte plaatje

Wie wint de grote finale van Het Perfecte Plaatje 2023?

RTL 4 - woensdag 13 december om 20:34

© Videoland
In deze aflevering van Het Perfecte Plaatje wordt duidelijk welke BN’er de beste fotograaf is. Voor finalisten Niek Roozen en Loes Haverkort is het dan ook belangrijk om in Ierland hun beste foto’s te maken: beoordelingen uit vorige afleveringen tellen niet mee voor de eindscore.

Na een wekenlange afvalrace gaat vanavond bekend worden wie zich de opvolger van Bibi Breijman, Humberto Tan, Patty Brard, Patrick Martens, Maurice Lede en Linda Hakeboom mag noemen. Voor finalisten Niek Roozen en Loes Haverkort is het belangrijk om nu hun beste foto’s te maken: beoordelingen uit de vorige afleveringen tellen niet mee.

Lees ook: Alles over Het Perfecte Plaatje

Laatste opdrachten

Het is altijd maar de vraag wat voor opdrachten de deelnemers uit moeten voeren. Vaak houden die verband met het land waar ze zijn. Zo moesten de finalisten van vorig seizoen in IJsland een natuurshoot rond een vulkaan doen en een plaatje schieten met daarop typisch IJslandse dieren.

Met Ierland als locatie is opnieuw een natuuropdracht geen gekke gedachte. De afsluitende shoot is min of meer een zekerheidje: een drieluik over een bepaald thema.

Wanneer is de finale van Het Perfecte Plaatje op televisie te zien?

De finale van Het Perfecte Plaatje is op woensdag 13 december vanaf 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over