Het perfecte plaatje

De amateurfotografen van Het Perfecte Plaatje reizen af naar het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion

RTL 4 - woensdag 8 november om 20:32

© Videoland
De zes resterende amateurfotografen van Het Perfecte Plaatje zijn in Eindhoven bij het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion. Ze wagen zich aan een sportshoot waarbij het zaak is schoonspringers scherp vast te leggen voordat ze het water raken.

Stillevens fotograferen is goed te doen, maar hoe leg je beweging vast in een enkel beeld? Eerder dit seizoen waagden de amateurfotografen van Het Perfecte Plaatje zich al aan een talkpoedershoot met turners. Pittig, maar vergeleken met de eerste opdracht in deze aflevering was dat een koud kunstje.

Sportieve shoot

De zes overgebleven kandidaten - en dat zijn Niek Roozen, Loes Haverkort, Quinty Misiedjan, Frans Duijts, Henry Schut en Waldemar Torenstra - melden zich in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven, waar ze schoonspringers gaan fotograferen. Presentator Tijl Beckand legt uit dat ze moeten afdrukken voordat hun model het water raakt.

The Morning After

Bij de tweede shoot mogen de fotografen hun fantasie gebruiken. Het thema is ‘the morning after’ en dat betekent veel verlopen ogende modellen die het liefst weer in bed willen kruipen. Wie maakt de ultieme katerfoto?

Benieuwd hoe dit ze vergaat? Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over