Het perfecte plaatje

Wie-o-wie wint de grote finale van Het Perfecte Plaatje 2022?

RTL 4 - woensdag 21 december om 20:32

© Videoland
De ontknoping van Het Perfecte Plaatje 2022 bestaat uit maar liefst drie opdrachten. De twee overgebleven finalisten moeten onder meer een modeshoot doen op een ijzige gletsjer. Ook gaan ze op zoek naar een ware natuurkracht.

De laatste twee amateurfotografen vervolgen hun tocht door IJsland in de ontknoping van Het Perfecte Plaatje. Vorige week ontdekten ze al hoe veelzijdig en groen de natuur op het eiland is. Deze week doet het land zijn naam pas echt eer aan.

Het Perfecte Plaatje 2022

De amateurfotografen vertrekken richting een gletsjer waar ze op duizelingwekkende hoogte een zogenoemde 'higher than high fashion shoot' moeten doen. Het is slechts de eerste van drie pittige eindopdrachten. Zo krijgen ze ook een bijzondere portretshoot op hun bordje en moeten ze naar eigen inzicht op zoek gaan naar een ware natuurkracht.

Finale

Op een vulkanisch eiland vol geisers en ongerepte natuur is er keus genoeg, maar welk beeld brengt juryleden Cynthia Boll en William Rutten het meest in vervoering? Het is te hopen dat ze de juiste kiezen, want slechts een van hen kan deze wedstrijd winnen.

Meer over