Het perfecte plaatje

De amateurfotografen proberen macrofotografie uit in Het Perfecte Plaatje

RTL 4 - woensdag 25 oktober om 20:32

© Videoland
De acht overgebleven amateurfotografen van Het Perfecte Plaatje moeten elkaar als decor gebruiken. De kandidaten moeten poppetjes op het lijf van de ander etaleren en vereeuwigen en dat levert naast hilariteit ook frustratie op.

Wie het kleine niet eert ... lijkt het onofficiële thema van deze aflevering van Het Perfecte Plaatje. De acht amateurfotografen krijgen van presentator Tijl Beckand twee opdrachten die verband houden met kleine mensen. De eerste shoot vindt plaats in een schoolgebouw waar de kandidaten een kleurrijk kinderpartijtje moeten vastleggen. In theorie zou dat een vrolijke gebeurtenis moeten zijn, maar sommige deelnemers krijgen het verrassend zwaar te verduren.

Lees ook: Alles over Het Perfecte Plaatje 2023 

Macrofotografie

In de tweede shoot komt macrofotografie om de hoek kijken: een stijl van fotograferen waarbij je kleine dingen zo groot mogelijk in beeld brengt. In dit geval zijn het plastic poppetjes die als minimensjes op en rond een mensenlichaam staan. De kandidaten dienen als elkaars decor, met hilarische gevolgen.

Wanneer is Het Perfecte Plaatje op televisie te zien?

Het Perfecte Plaatje is sinds 4 oktober iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Deze aflevering volgt op woensdag 25 oktober.

Meer over