Het perfecte plaatje

Eeuwig jonge fotomodellen in nieuwe aflevering Het Perfecte Plaatje

RTL 4 - woensdag 2 november om 20:31

© http://www.rtl.nl
De overgebleven fotografen uit dit seizoen van Het Perfecte Plaatje krijgen de mooiste fotomodellen voor hun lens. Het zijn vrouwen die al lang met pensioen zijn, maar eeuwig jong blijven. In een andere opdracht moeten de deelnemers beweging in beeld brengen.

De overgebleven BN’ers krijgen in Het Perfecte Plaatje fotomodellen die eigenlijk al lang met pensioen zijn voor hun lens. Het thema van deze fotoshoot is ‘eeuwig jong’.

Het Perfecte Plaatje

De tijd dat modellen vanaf hun dertigste niet meer aan de bak komen is immers voorbij. Zo zijn supermodellen als Naomi Campbell en Helena Christensen boven de vijftig, maar lopen ze nog steeds regelmatig shows voor bekende modeontwerpers. En Carmen Dell’Orefice mag dan al 91 zijn, ze stond vorige maand nog op de cover van het Amerikaanse tijdschrift New You. Lang geleden was ze de muze van de beroemde kunstschilder Salvador Dali, nu is ze nog volop aan het werk als model. “Pas als ik 105 ben, ga ik eens kijken of ik een ander beroep wil”, zei Dell’Orefice in een interview met Harper’s Bazaar.

Meer over