Het perfecte plaatje

De fotografen krijgen persoonlijke opdracht

RTL 4 - woensdag 17 november om 20:34

© RTL
De fotografen die nog over zijn in Het Perfecte Plaatje krijgen een heel persoonlijke opdracht. Ze moeten namelijk hun eigen familieleden vastleggen. De Nederlandse fotograaf Roger Neve voegt zich dit keer bij vaste juryleden William Rutten en Cynthia Boll.

Emotie, daar gaan de overgebleven fotografen naar op zoek in Het perfecte plaatje. Daarvoor is een bijzondere locatie uitgekozen: het grootste pretpark van Nederland. De BN’ers ervaren de shoot allemaal anders en dat komt met dit onderwerp goed uit.

Familiekiekje

Het is nog niet afgelopen met alle emoties, want de fotografen krijgen een heel persoonlijke opdracht. Ze moeten namelijk hun eigen familieleden vastleggen. Dit gebeurt tijdens een shoot die als thema de glamoureuze Hollywoodstijl uit de jaren 50 heeft.

Roger Neve

De Nederlandse fotograaf Roger Neve voegt zich voor deze opdracht bij vaste juryleden William Rutten en Cynthia Boll. Neve fotografeert al van jongs af aan. Zijn werk was onder meer te zien in de Elle, Vogue, Marie Claire en New York Times Magazine.

Meer over