Het perfecte plaatje

De finale van Het Perfecte Plaatje is aangebroken

RTL 4 - woensdag 15 december om 20:31

© RTL
Het is zover: de spannende finale van Het Perfecte Plaatje 2022! Dit jaar bestaat de eindstrijd uit twee delen, waarvan vanavond het eerste deel is te zien. Hiervoor gaan de overgebleven fotografen Patrick Martens, Georgina Verbaan en Frits Sissing naar een zonnig land.

De spanning stijgt, want na tien weken fotograferen is de ontknoping van Het Perfecte Plaatje nabij. De finale van het zesde seizoen van de fotowedstrijd bestaat uit twee delen.

Het Perfecte Plaatje

Deze week vertrekken de finalisten die nog over zijn - Patrick Martens, Georgina Verbaan en Frits Sissing - voor hun laatste opdrachten naar het zonnige Bonaire. Hier staan ze voor een forse uitdaging wanneer ze kitesurfers moeten fotograferen. Niet alleen op, maar ook onder water. Ook nemen de BN’ers hun camera mee de keuken in voor een zinderende shoot die draait om eten.

William Rutten

De lat ligt dus hoog in dit eerste deel van de finale, en niet iedereen redt het tot de laatste aflevering. Wie wel overblijven, zijn ook volgende week nog in het buitenland, waar ze alles op alles zetten om te laten zien dat zij dit seizoen de beste bekende fotograaf zijn. Aan William Rutten en Cynthia Boll later de taak om die winnaar aan te wijzen.

Meer over