Het perfecte plaatje

Fotofinish op de Wadden

RTL 4 - dinsdag 22 december om 20:31

© William Rutten
In het tweede deel van de finale zijn de hobbyfotografen nog steeds op de Waddeneilanden. Op Terschelling en Ameland moet duidelijk worden of Bibi Breijman of toch Stefano Keizers er met de winst van Het Perfecte Plaatje vandoor gaat! 

RTL 4 heeft dit seizoen van Het perfecte plaatje tot avondvullend programma gemaakt. Dit betekent dat ook de finale over twee weken is uitgesmeerd. Van de drie hobbyfotografen die de vorige week de finale betraden, zijn er nu nog twee over: Stefano Keizers en Bibi Breijman. Tot haar eigen verdriet moest Janny van der Heijden het programma vlak voor de finish verlaten. 

Markante eilandbewoner

De jury, bestaande uit William Rutten en Cynthia Boll, wil dat de finalisten vanavond weer verder gaan eilandhoppen voor een fotoreeks over de unieke sfeer van het gebied. Het eerste deel van de finale eindigde op Vlieland waar één finalist afviel. De duostrijd tussen Bibi en Stefano gaat door op Terschelling waar ze een markante eilandbewoner moeten vinden en portretteren. Tot slot wacht een landschapsfoto op Ameland. De winnaar van het vijfde seizoen mag een fotoshoot schieten voor National Geographic Magazine.

Meer over