Het perfecte plaatje

Fotografen van Het Perfecte Plaatje wagen zich aan een energieke en kleurrijke poedershoot

RTL 4 - woensdag 18 oktober om 20:32

© Videoland
De negen amateurfotografen van Het Perfecte Plaatje hebben een confronterende shoot voor de boeg als ze zelf een dier in gevangenschap moeten uitbeelden. In een oude papierfabriek wagen ze zich vervolgens aan een shoot met turners en kleurenpoeder.

De derde aflevering van Het Perfecte Plaatje daagt de negen overgebleven amateurfotgrafen flink uit. De eerste shoot is een uiterst confronterend zelfportret. De kandidaten moeten zichzelf vereeuwigen als een dier in gevangenschap en dat maakt soms heftige emoties los.

Tijl Beckand

De tweede opdracht is een stuk kleurrijker. Presentator Tijl Beckand neemt de groep mee naar Nijmegen waar een oude papierfabriek dienstdoet als creatief complex. De deelnemers krijgen de beschikking over negen verschillende turners en negen kleuren poeder. Ze moeten tijdens een energieke actieshoot zowel de turners als het rondstuivende poeder zo goed mogelijk zien vast te leggen. Juryleden William Rutten en Cynthia Boll maken aan het eind de balans weer op en sturen één fotograaf naar huis.

Wanneer is Het Perfecte Plaatje op televisie te zien?

Het Perfecte Plaatje is sinds 4 oktober iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Deze aflevering volgt op woensdag 18 oktober 2023.

Meer over