Het perfecte plaatje

De deelnemers van Het Perfecte Plaatje leggen 'chaos en beweging' vast in Utrecht

RTL 4 - woensdag 11 oktober om 20:32

© Videoland
Tijl Beckand neemt de tien amateurfotografen van Het Perfecte Plaatje mee naar hartje Utrecht waar ze beweging en chaos moeten vastleggen. De tweede opdracht is een sensuele boudoir-shoot. Aan het eind van de aflevering valt de eerste deelnemer af.

Traditiegetrouw hoeft er in de seizoensstart van Het Perfecte Plaatje nooit iemand naar huis. Dat betekent dat het in deze tweede aflevering voor het eerst bijltjesdag is. Maar niet voordat de tien deelnemers zich mogen bewijzen in twee nieuwe fotoshoots.

Tijl Beckand

Presentator Tijl Beckand neemt de deelnemers eerst mee naar het centrum van Utrecht, waar ze de opdracht krijgen beweging en chaos vast te leggen. Het blijkt nog een hele klus om scherpe foto’s af te leveren en dat is wel waar juryleden William Rutten en Cynthia Boll op rekenen.

De tweede opdracht speelt zich af in een hotelkamer, waar een sensuele boudoirfotoshoot op het programma staat. Gastjurylid en boudoirfotograaf Brigitte de Quillettes helpt bij deze opdracht met de eindbeoordeling.

Wanneer is Het Perfecte Plaatje op televisie te zien?

Het Perfecte Plaatje is sinds 4 oktober iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Deze aflevering volgt op woensdag 11 oktober 2023.

Meer over