Het perfecte plaatje

Tien bekende amateurfotografen staan in de startblokken voor een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje

RTL 4 - woensdag 4 oktober om 20:32

© William Rutten
Tien bekende amateurfotografen gaan de komende weken in Het Perfecte Plaatje onder begeleiding van Tijl Beckand bewijzen dat zij veelzijdige plaatjes kunnen schieten. Het laatste woord is aan juryleden William Rutten en Cynthia Boll.

Na acht seizoenen en twee speciale zomeredities op reis, is de formule van Het Perfecte Plaatje wijd en zijd bekend. De afgelopen zes maanden hebben tien bekende amateurfotografen kunnen oefenen met professionele fotocamera's. Vanaf deze week mogen ze laten zien welke vaardigheden ze daarmee opgedaan hebben.

Waldemar Torenstra

Het deelnemersveld bestaat deze reeks uit acteurs Loes Haverkort, Waldemar Torenstra en Anna Drijver. Ook YouTube-sterren Niek Roozen en Quinty Misiedjan zijn van de partij, net als oud-model Sylvia Geersen en liefdesexpert Sergio Vyent. Volkszanger Frans Duijts liet zich ook strikken, net als financieel expert Annemarie van Gaal.

De verrassendste naam is misschien wel Henry Schut. De Studio Sport-presentator maakt bij uitzondering een uitstapje naar de commerciële omroep.

Wanneer is Het Perfecte Plaatje op televisie te zien?

Het Perfecte Plaatje is vanaf 4 oktober iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Vooruit- en terugkijken kan via Videoland. 

Meer over