Het perfecte plaatje

De kwartfinale van Het Perfecte Plaatje staat in het teken van portretfotografie

RTL 4 - woensdag 15 november om 20:31

© Videoland
De vijf resterende fotografen uit Het Perfecte Plaatje wagen zich onder meer aan portretfotografie voor mens en dier. Ze dienen de liefde vast te leggen tussen ruiters en paarden. Maar dat valt hen niet mee: zelfs het beste paard struikelt weleens.

In de kwartfinale van Het Perfecte Plaatje moeten de vijf overgebleven amateurfotografen - en dat zijn Niek Roozen, Loes Haverkort, Quinty Misiedjan, Henry Schut en Frans Duijts - bewijzen dat ze van alle markten thuis zijn. De twee opdrachten die presentator Tijl Beckand voor hen in petto heeft kunnen namelijk niet meer van elkaar verschillen.

Koninklijke Landmacht

Voor de eerste shoot gaan de kandidaten mee op oefening met de gemechaniseerde brigade van de Koninklijke Landmacht. Al het gepantserde materieel is niet alleen voor show: er wordt met scherp geschoten en aan de fotografen de uitdagende taak alle actie vast te leggen.

De tweede shoot vereist een heel ander soort scherpschieten. De deelnemers moeten een verrassende manier vinden om de onuitgesproken liefde tussen ruiters en hun paarden op beeld vangen. Een creatieve klus die het uiterste van hen vergt.

Wanneer is Het Perfecte Plaatje op televisie te zien?

Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer over