Het perfecte plaatje

De finale van Het Perfecte Plaatje vindt dit keer plaats in Ierland

RTL 4 - woensdag 6 december om 20:33

© Videoland
Na IJsland vorig jaar is opnieuw een eiland het decor van de finale: finalisten Quinty Misiedjan, Niek Roozen en Loes Haverkort en juryleden van Het Perfecte Plaatje zijn in Ierland. Nieuw dit seizoen is dat ook de kandidaten die eerder in de reeks zijn afgevallen daar ook aanwezig zijn.

Opnieuw is een eiland het decor van de finale van Het Perfecte Plaatje. Nadat vorig jaar IJsland het toneel was strijden de finalisten dit jaar - en dat zijn Niek Roozen, Quinty Misiedjan en Loes Haverkort - in Ierland om de eindzege. 

Ierland

Met de prachtige natuur en de schilderachtige landschappen lijkt het een perfecte locatie voor mooie natuurshoots. Maar omdat het in Ierland ook flink kan regenen, is er wel een risico dat die wel erg nat worden. Daarom hebben de makers voor sommige opdrachten ‘drogere’ alternatieven bedacht.

Het Perfecte Plaatje

Nieuw dit jaar is dat ook de kandidaten die eerder in het seizoen afvielen bij de finale aanwezig zijn. Om het nog even spannend te houden, wordt vandaag nog niet duidelijk wie Linda Hakeboom, de winnaar van vorig seizoen, opvolgt. De eindbeoordeling is in de aflevering van volgende week te zien.

Niets missen? Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over