Het perfecte plaatje in Argentinië

Wie wint de grote finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië?

RTL 4 - woensdag 6 juli om 20:32

© Videoland still
Een Argentijnse boerderij is de laatste locatie van dit seizoen van Het Perfecte Plaatje in Argentinië. De drie finalisten krijgen hier twee opdrachten. Ze doen een modeshoot en brengen de cultuur van de gaucho’s - Zuid-Amerikaanse veehoeders - in beeld.

Het is erop of eronder voor Thomas Berge, Jochem van Gelder en Maurice Lede van Het Perfecte Plaatje in Argentinië. In de laatste aflevering van deze speciale serie komen ze terecht op een Argentijnse boerderij. Hier moeten ze zich in twee fotoshoots van hun beste kant laten zien.

Het Perfecte Plaatje in Argentinië

De ene opdracht draait helemaal om mode. Ook doen de bekende fotografen hun best om de cultuur van de gaucho’s - Zuid-Amerikaanse veehoeders - in beeld te brengen. Aan juryleden William Rutten en Gaby Herbstein de taak om de werken te beoordelen. De finalisten horen echter in een studio in Nederland - waar de eerder afgevallen deelnemers ook bij aanwezig zijn - wie de beste prestatie heeft geleverd. 

William Rutten

Zelf doet William Rutten nooit mee aan fotowedstrijden, zo vertelde hij in het Parool. “Ik heb geen behoefte de beste te zijn. Mijn mooiste beloning is dat ik al 35 jaar lang geen dag zonder werk heb gezeten.”

Meer over