Het perfecte plaatje in Argentinië

Voetbal en de naaktshoot in Het Perfecte Plaatje in Argentinië

RTL 4 - woensdag 8 juni om 20:30

© RTL
De acht amateurfotografen van Het Perfecte Plaatje in Argentinië leggen in Buenos Aires de Argentijnse passie voor voetbal vast. Daarna heeft presentator Tijl Beckand een verrassing: ook in deze speciale zomerserie ontbreekt de traditionele naaktshoot niet.

In de eerste aflevering van Het perfecte plaatje in Argentinië barstte de strijd tussen de acht amateurfotografen direct los bij aankomst in de hoofdstad Buenos Aires. De metropool vormt ook het decor van deze aflevering met twee zeer uiteenlopende opdrachten.

Tijl Beckand

Presentator Tijl Beckand stuurt de kandidaten eerst op pad om de authentiek Argentijnse passie voor voetbal vast te leggen. Het is de geliefdste sport van Zuid-Amerika en miljoenen Argentijnen verliezen zich wekelijks in het spel.

Het Perfecte Plaatje in Argentinië

De volgende opdracht heeft een stuk minder om het lijf: ook in deze speciale zomereditie ontbreekt de traditionele naaktshoot niet. Juryleden William Rutten en lokale freelancefotograaf Gaby Herbstein beoordelen de beelden en bepalen wie terugvliegt naar Nederland.

Meer over