Het perfecte plaatje in Argentinië

Deelnemers Het Perfecte Plaatje in Argentinië wagen zich aan staatsieportret

RTL 4 - woensdag 15 juni om 20:31

© Videoland still
De overgebleven deelnemers van Het Perfecte Plaatje in Argentinië wacht een ontvangst in een Argentijns paleis, waar ze een staatsieportret maken. Daarna storten de bekende fotografen zich op een macroshoot. Bij deze techniek fotografeer je een onderwerp van heel dichtbij.

De bekende fotografen die de afgelopen afvalronde hebben overleefd, zijn alweer even in het geboorteland van koningin Máxima voor Het Perfecte Plaatje in Argentinië. En dat land mag dan een republiek zijn, de eerste opdracht heeft wel degelijk een koninklijk tintje. De deelnemers wacht een ontvangst in een Argentijns paleis, waar ze aan de slag gaan met een staatsieportret.

Koninklijk staatsieportret in Het Perfecte Plaatje

In Nederland gaat het koninklijk paar regelmatig officieel op de foto. Koningin Máxima verscheen onder anderen voor de lens van topfotografen Erwin Olaf en Martijn Beekman. Opvallend genoeg is het meest recente portret op de website van de Rijksvoorlichtingsdienst niet gemaakt door een ‘echte’ fotograaf, maar door haar echtgenoot. Zou de koning geen zin gehad hebben om mee te doen metHet Perfecte Plaatje in Argentinië?

Meer over