Het perfecte plaatje in Argentinië

Het Perfecte Plaatje in Argentinië van start

RTL 4 - woensdag 1 juni om 20:31

© RTL
In dit speciale seizoen van Het Perfecte Plaatje gaan de fotograferende BN'ers naar Argentinië. Onder anderen Daphne Bunskoek, Jochem van Gelder, Renée Soutendijk, Tim den Besten en Babette van Veen doen mee. Wie van hen schiet de beste plaatjes?

Doorgaans blijven de deelnemers aan Het Perfecte Plaatje in Nederland. De BN'ers die in dit speciale seizoen - waarvan dit de eerste aflevering is - de fotocamera ter hand nemen, zijn in Argentinië. “Hier is alles wat je ziet bijzonder, nieuw en kleurrijk”, zei kandidaat Daphne Bunskoek in RTL Boulevard.

Het Perfecte Plaatje in Argentinië

Ook Jochem van Gelder, Renée Soutendijk, Tim den Besten, Babette van Veen, Maurice Lede, Thomas Berge en Roxanne Kwant doen mee. De deelnemers hebben dit keer geen negen maanden, maar slechts drie weken om zich van hun beste kant te laten zien. “Normaal zie je de kandidaten groeien in dit programma, maar daar is nu geen tijd voor”, zegt jurylid William Rutten daarover. Bij het jureren krijgt hij hulp van de Argentijnse topfotograaf Gaby Herbstein.

Het Perfecte Plaatje in Argentinië is vanaf woensdag 1 juni wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over