Het perfecte plaatje

Inspirerend landschap

Isa Hoes, Roel van Velzen, Estelle Cruijff en Giel de Winter trekken ieder met een busje naar de Veluwe om een inspirerende landschapsfoto te maken die ook emoties oproept. Ook moeten ze een persfoto van een band maken.

Altijd op de hoogte zijn van een nieuwe aflevering van je favoriete programma? Download dan de gratis app van TVgids.nl!

Actrice Isa Hoes, zanger Roel van Velzen, mediapersoonlijkheid Estelle Cruijff en Youtuber Giel de Winter zijn de vier overgebleven kandidaten in deze herhaling van Het perfecte plaatje. Voor hun eerste opdracht ontmoeten ze presentator Tijl Beckand in het Gelderse Beekbergen. Hij vertelt hen dat ze een inspirerende landschapsfoto moeten maken, waarop ze Nederland op z'n mooist in beeld moeten brengen.

Estelle Cruijff en de natuur

Heeft de Amsterdamse Estelle wel raakvlakken met de natuur? "Ik ben een stadsmeisje, maar loop ook gewoon door het Vondelpark heen", zegt ze in de uitzending. Gelukkig maar. Zij en de andere deelnemers mogen twee uur met een busje de Veluwse natuur in, op zoek naar het perfecte plaatje. Voor de tweede opdracht moeten ze een persfoto van een band maken.

Meer over:

Reageren