Het perfecte plaatje

Manuel Broekman op de kiek in Het Perfecte Plaatje

RTL 4 - woensdag 24 november om 20:31

© RTL
De overgebleven kandidaten van Het Perfecte Plaatje maken een foto voor de filmposter van een romantische komedie waar Manuel Broekman en Barbara Sloesen in spelen. De winnende poster komt overal te hangen. Ook werken ze mee aan een waarschuwingscampagne.

Manuel Broekman en Barbara Sloesen spelen binnenkort samen in de romantische komedie Kwestie van Geduld en daar moet een filmposter voor komen. Aan de kandidaten van Het Perfecte Plaatje de taak om een foto te maken. Dit is een prestigeopdracht, want de winnende poster komt overal te hangen.

Waarschuwingscampagne

Als de kandidaten dat echter al pittig vinden, zullen ze vast ook peentjes zweten bij de volgende. De fotografen werken namelijk mee aan een waarschuwingscampagne over verschillende thema’s. Zo komen lachgas, plastische chirurgie en cocaïne voorbij. Dat de modellen kinderen zijn, is een extra uitdaging.

William Rutten

Jurylid William Rutten beoordeelt de foto’s opnieuw, samen met Cynthia Boll. “Ik vind het heel leuk om alles te doen wat met mijn vak te maken heeft”, vertelt hij. Volgens Rutten is fotograferen ook echt te leren. “Al moet je wel een beetje creativiteit in je hebben.”

Meer over