Het perfecte plaatje op reis

De eerste amateurfotograaf moet Zuid-Afrika alweer verlaten in Het Perfecte Plaatje op Reis

RTL 4 - woensdag 17 mei om 20:31

© William Rutten
De acht amateurfotografen van Het Perfecte Plaatje op Reis kregen vorige week nog respijt, maar ditmaal stuurt William Rutten een van hen naar huis. Het puntengemiddelde van de eerste twee afleveringen bepaalt wie de camera aan de wilgen moet hangen.

De acht bekende amateurfotografen begonnen vorige week ontspannen aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Bij aankomst in Zuid-Afrika was al snel duidelijk dat iedereen de openingsaflevering zou overleven. Dit betekent dat het vanavond voor het eerst bijltjesdag is. Presentator Tijl Beckand heeft twee nieuwe opdrachten voor de groep waarna het puntengemiddelde van beide uitzendingen de doorslag geeft.

Eloise van Oranje in Het Perfecte Plaatje op Reis

Het ligt niet voor de hand dat Eloise van Oranje de allereerste afvaller is. De twintigjarige dochter van prins Constantijn is als influencer op sociale media dagelijks bezig met het maken van mooie beelden. Daarnaast is een van de huisgenoten van haar professioneel fotograaf. Grote kans dat de 'gravinfluencer' de fijne kneepjes van het vak heeft kunnen afkijken.

Meer over