Het perfecte plaatje op reis

Fotoshoot tussen de wijnranken in Het Perfecte Plaatje op Reis

RTL 4 - woensdag 7 juni om 20:35

© Videoland
De vijf overgebleven fotografen van Het Perfecte Plaatje op Reis bezoeken Stellenbosch, een sfeervolle Zuid-Afrikaanse stad die wijn ademt. De stad staat midden in de grote wijnstreek. De BN'ers moeten dan ook een shoot doen tussen de druivenranken.

De vijf overgebleven fotografen van Het Perfecte Plaatje op Reis bezoeken Stellenbosch, een sfeervolle Zuid-Afrikaanse stad.

Stellenbosch

Stellenbosch ademt wijn, want de stad staat midden in de grote wijnstreek van Zuid-Afrika. Er zijn honderden wijnhuizen en er is een speciale route om de verschillende soorten wijn te proeven. De eerste shoot is dan ook tussen de druivenranken. Daarvoor gaan de fotograferende BN’ers naar het nabijgelegen dorp Franschhoek, waar veel belangrijke wijngaarden zijn.

Het Perfecte Plaatje op Reis

De tweede opdracht die ze moeten doen, heeft een heel andere dynamiek. De fotografen gaan kijken bij een rugbywedstrijd. Rugby is een van de drie grote sporten in Zuid-Afrika. Bij de oudste rugbyclub van het land, gaan de deelnemers als sportfotograaf aan de slag.

Meer over