Het perfecte plaatje op reis

Amateurfotografen moeten vogels spotten in nieuwe aflevering Het Perfecte Plaatje op Reis

RTL 4 - woensdag 24 mei om 20:30

© William Rutten
De zeven overgebleven deelnemers van Het Perfecte Plaatje op Reis mogen een natuurshoot maken in een botanische tuin aan de voet van de Tafelberg. De tweede opdracht brengt hen naar een verlaten ziekenhuis in Kaapstad dat ze naar eigen inzicht mogen vastleggen.

Nu Jaap Jongbloed de competitie heeft verlaten, wagen enkel nog de zeven overgebleven amateurfotografen zich in Het Perfecte Plaatje op Reis voor het eerst buiten Kaapstad. Ditmaal staat er een dagtochtje gepland naar de voet van de Tafelberg.

Botanische tuinen

Daar krijgen de kandidaten exclusieve toegang tot de botanische tuin Kirstenbosch waar veel exotische vogelsoorten hun onderkomen vinden. Jurylid William Rutten wil dat de kandidaten de kleurrijkste exemplaren vereeuwigen, maar vogels spotten blijkt zelfs in een afgesloten omgeving nog geen eenvoudige klus.

Het Perfecte Plaatje op Reis

De tweede opdracht brengt de groep BN'ers terug naar Kaapstad waar ze hun fantasie de vrije loop mogen laten in een verlaten ziekenhuis. Met behulp van foto's mogen ze naar eigen inzicht een verhaal vertellen over de mysterieuze, verstilde sfeer in het pand.

Meer over