Het perfecte plaatje op reis

Acht BN'ers fotograferen erop los in nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje op Reis

RTL 4 - woensdag 10 mei om 20:31

© William Rutten
Acht bekende amateurfotografen, waaronder Eloise van Oranje en Jaap Jongbloed, mogen in Zuid-Afrika laten zien wat ze kunnen. Sterfotograaf en Het Perfecte Plaatje Op Reis-jurylid William Rutten en een plaatselijke fotograaf beoordelen de foto's.

Een bont gezelschap bekende amateurfotografen gaat de strijd met elkaar aan in Het Perfecte Plaatje Op Reis 2023. Jaap Jongbloed, Rick Brandsteder, Rob Dekay, youtuber Wildebras, Leonie ter Braak, Tatum Dagelet, Numidia el Morabet en Eloise van Oranje moeten in Zuid-Afrika laten zien wat ze kunnen.

Lees ook: Dit jurylid vervangt Cynthia Boll in Het Perfecte Plaatje op Reis 2023 

Het Perfecte Plaatje Op Reis

Landschapsfotografie moet geen probleem zijn, Zuid-Afrika staat bekend om de diverse natuur en adembenemende vergezichten. Maar de opdrachten die presentator Tijl Beckand geeft zijn doorgaans complex en de tijdslimiet en taalbarrière spelen de deelnemers meestal parten. Daar komt bij dat ze relatief weinig tijd hadden om zich de complexe camera-apparatuur eigen te maken. In de reguliere reeks kunnen deelnemers maanden oefenen, nu was er slechts enkele weken tijd.

Het Perfecte Plaatje op Reis is vanaf 10 mei iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over