Het perfecte plaatje op reis

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis gaat van start op RTL4

RTL 4 - woensdag 15 mei om 20:31

© William Rutten
Thailand is dit jaar de bestemming van negen bekende Nederlanders die in Het Perfecte Plaatje op Reis strijden om de titel beste fotograaf. Deelnemers zijn onder anderen actrice Susan Visser, presentatrice Gallyon van Vessem en zanger Danny de Munk.

Negen bekende Nederlanders laten in Thailand zien hoe goed ze kunnen fotograferen. De negen deelnemers aan Het Perfecte Plaatje op Reis zijn actrices Susan Visser en Sophie Bouquet, presentatrices Gallyon van Vessem en Fresia Cousiño Arias, presentator Kaj Gorgels en zanger Danny de Munk. Ook PowNed-verslaggever Mark Baanders, rapper Leafs (Jahmil Dapaloe) en musicalster April Darby doen mee.

Lees ook: De allereerste beelden van Het Perfecte Plaatje op Reis 2024 zijn verschenen 

Het Perfecte Plaatje op Reis

De editie van vorig jaar deed wat stof opwaaien, omdat deelneemster gravin Eloise van Oranje een badpakshoot deed. Onder meer royaltykenner Jeroen Snel vond dat ongepast, maar de gravin kreeg ook veel bijval. “Het is gewoon een leuke, jonge Hollandse meid die voor haar doel gaat”, zei jurylid William Rutten tegen HLN.

Wanneer is in Het Perfecte Plaatje op Reis op televisie te zien?

Het Perfecte Plaatje op Reis is vanaf 15 mei iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Gemist? Kijk de afleveringen dan terug via Videoland.

Meer over