Het perfecte plaatje op reis

Wie laat William Rutten versteld staan in Het Perfecte Plaatje op Reis?

RTL 4 - woensdag 31 mei om 20:30

© RTL
De zes overgebleven amateurfotografen van Het Perfecte Plaatje op Reis moeten in hun eerste opdracht breakdancers fotograferen tegen de achtergrond van opvallende architectuur. Opdracht twee is een fantasierijke stadssafari met een gebodypaint fotomodel.

De makers van Het Perfecte Plaatje op Reis doen de naam van hun programma niet direct eer aan. Het seizoen is inmiddels al halverwege, maar de groep amateurfotografen is Kaapstad nog steeds niet uit geweest. 

Het Perfecte Plaatje op Reis

Daar komt ook vanavond geen verandering in, al valt er genoeg te fotograferen in de Zuid-Afrikaanse hoofdstad. De zes deelnemers wagen zich aan een architectuurshoot waarin ze het verstilde lijnenspel van de gebouwen moeten combineren met de dansbewegingen van een groep breakdancers.

William Rutten

De tweede opdracht brengt hen naar Company's Garden, de oudste tuin van Zuid-Afrika. Daar mogen ze individueel op 'stadssafari', vergezeld door een gebodypaint model. Het is de bedoeling om een fantasievolle natuurshoot te maken die jurylid William Rutten verbaasd doet staan.

Meer over