Het perfecte plaatje

Wie is de eerste afvaller van Het perfecte plaatje 2021?

RTL 4 - woensdag 20 oktober om 20:31

© http://www.rtl.nl
De kandidaten van Het perfecte plaatje moeten in Haarlem een foto maken van een alledaags tafereel. Geen opsmuk, maar pure schone schoonheid wil William Rutten zien. Hierna duiken ze de verkleedkist in voor een zelfportret in een Romeins thema.

De eerste opdracht in Het perfecte plaatje klinkt simpel: ga de straat op in Haarlem en maak een foto van een alledaags tafereel. Zonder opsmuk, van opgepoetste Instagram-foto's bestaan er al genoeg. Maar een opdracht die vooral op toeval is gebaseerd - vind maar eens een leuk tafereel - is toch lastiger dan de kandidaten misschien denken.

Tygo Gernandt

Na het stedenuitje moeten ze zichzelf vastleggen als een figuur uit de Romeinse tijd. De mannen toveren zichzelf om in barbaren, de vrouwen worden mannen. Hoewel de BN'ers weleens een selfie maken met hun telefoon, is een kunstig zelfportret maken heel andere koek. Misschien kunnen ze tips vragen aan oud-deelnemers als Isa Hoes en Tygo Gernandt, die vier jaar geleden zichzelf al moesten vastleggen in een gênante situatie vastleggen. Eén ding is namelijk zeker: vorige week hadden de kandidaten van dit jaar nog geluk zonder exit, maar deze week gaat er zeker iemand naar huis.

Meer over