Het perfecte plaatje

Wie wint dit jaar Het Perfecte Plaatje?

RTL 4 - woensdag 22 december om 20:32

© RTL
Patrick Martens en Frits Sissing zijn in deze aflevering van Het Perfecte Plaatje nog steeds op het prachtige Bonaire. In hun laatste opdrachten, waarin zon, zee en badmode een rol spelen, moeten ze nog één keer laten zien waarom zij het verdienen om te winnen.

Actie tijdens oefeningen van de ME en de Reddingsbrigade, rust tijdens opdrachten in de natuur en emoties bij een shoot met familie: de deelnemers aan Het Perfecte Plaatje hebben het de afgelopen weken allemaal meegemaakt. Nu bereiden 'the last men standing' Patrick Martens en Frits Sissing zich voor op het tweede deel van de finale, waarin ze nog steeds in het buitenland zijn. Dit in tegenstelling tot Georgina Verbaan die het prachtige eiland alweer moest verlaten na twee mindere opdrachten.

Het Perfecte Plaatje 2022

Hopelijk zijn de tranen bij vooral haar goede vriend Patrick Martens snel gedroogd, want er staat hem alweer nieuwe opdrachten te wachten. En daar speelt de zon een grote rol in. Ook doen hij en Frits een fotoshoot met badmode én ze verkennen de onderwaterwereld, uiteraard met hun camera erbij. Nog één keer moeten ze laten zien waarom juist zij het verdienen deze fotowedstrijd te winnen.

Dan is het tijd voor het verlossende woord van de jury: wie mag zich scharen in het rijtje van Humberto Tan, Estelle Cruijff, Patty Brard, Jamie Westland en Bibi Breijman? Eén ding staat vast: het wordt in ieder geval een man.

Meer over