Het roer om: De verbouwing van een Frans kasteel

Het kasteel gaat eindelijk weer open in Het Roer Om: De Verbouwing van een Frans Kasteel

RTL 8 - zondag 10 september om 18:07

© ftp://ftp.cyfraplus.pl/
In deze aflevering van Het Roer Om: De Verbouwing van een Frans kasteel gaat het Franse chateau van Dick Strawbridge en Angel Adoree gaat weer open en verheugt het stel zich op de festiviteiten. Twee jaar lang was het door de coronapandemie niet mogelijk om bruiloften te organiseren in het kasteel.

Het Franse chateau van Dick Strawbridge en Angel Adoree gaat weer open. Twee jaar lang was het door de coronapandemie niet mogelijk om bruiloften te organiseren in het kasteel. Nu het weer mag, zitten Strawbridge en Adoree alweer helemaal volgeboekt.

Het Roer Om

In deze aflevering van Het Roer Om: De Verbouwing van een Frans kasteel verheugt het stel zich op de festiviteiten. In een interview met You.co.uk vertelden de twee wat ze tijdens de lockdown hebben gedaan. “We hebben de grote projecten aangepakt”, vertelt Strawbridge. Dat viel volgens Adoree tegen, omdat het dak moest worden gerenoveerd. “Het was vies en er lag overal stof. Het kasteel leek op een bouwterrein.” Maar het doel was om het personeel tijdens corona aan het werk te houden en dat is gelukt.

Meer over