Het roer om

Ferry en Robert hebben wilde plannen op Tenerife in Het Roer Om

SBS 6 - zondag 15 oktober om 20:30

© Talpa
Ferry en Robert hebben een oud huis op Tenerife gekocht waarin vakantieappartementen moeten komen. In de tuin willen ze tenten en een zwembad plaatsen voor hun toekomstige gasten. Maar niets gaat volgens plan, zo blijkt in deze aflevering van Het Roer Om

Altijd temperaturen van boven de 20 graden en omringd door een indrukwekkend berg- en vulkaanlandschap: Ferry en Robert zien het al helemaal voor zich in Het Roer Om. De twee emigreren naar Tenerife om hun droom werkelijkheid te laten worden.

Ferry en Robert

Ze hebben er een oud huis gekocht waarin vakantieappartementen moeten komen. Maar dat is nog niet alles. In de tuin willen Ferry en Robert tenten neerzetten voor de kampeerliefhebbers en een zwembad plaatsen waaraan hun toekomstige gasten lekker kunnen luieren.

De schuur die bij het huis hoort, is ook aan een grondige renovatie toe. Het koppel wil die verbouwen tot woonhuis. Maar misschien blijft het bij alleen dromen. Hoe ijverig ze ook aan het avontuur beginnen, de uitvoering van de plannen gaat helemaal mis.

Het Roer Om

Het Roer Om is vanaf zondag 15 oktober 2023 weer wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. Let op: het gaat hier om herhalingen. (HH)

Meer over