Het roer om: Hoe is het nu met?

Lisa en Bart geven een update over hun B&B in de Algarve in Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?

SBS 6 - donderdag 20 april om 20:27

© Talpa
Het leek zo aantrekkelijk. Een B&B in de Algarve met het hele jaar gasten over de vloer. Maar Lisa en Bert besluiten de helft van het jaar de onderneming te sluiten om meer tijd te hebben voor dochter Sophie en hobby's. In Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met? vertellen ze meer over deze keuze. 

Bas en Ingrid werden verliefd op een vervallen klooster met vijftig hectare grond op een berg in het Noord-Italiaanse Spigno Monferrato. Met een verbouwbudget van vier ton om er vier luxe appartementen te maken, moest hun droom in vervulling gaan.

Bas en Ingrid

Bas omschrijft de die tijd vooral als uitdagend, interessant en vermoeiend. De verbouwing en het rondkrijgen van de vergunningen was een langlopend traject dat ze niet hadden voorzien. Maar de appartementen met luxe zwembad zijn inmiddels in de verhuur. Hoe bevalt het hen nu op de berg? 

Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?

Verder in Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met? het verhaal van Lisa en Bart. Een B&B in de Algarve met het hele jaar gasten over de vloer leek heel aantrekkelijk, maar ze ontdekten dat ze toch wat meer tijd voor zichzelf nodig hadden.

Meer over