Het roer om: Hoe is het nu met?

Miranda en Robert laten weer van zich horen in Het Roer Om: Hoe Is het nu Met?

SBS 6 - donderdag 6 april om 20:29

© Talpa
Vol goede moed vertrokken Miranda en Robert naar het door hen geliefde Gambia, waar ze via internet een restaurant hadden overgenomen. Ze kampten met behoorlijk wat tegenslagen. Verloopt alles nu wel volgens plan? Je hoort en ziet het in Het Roer Om: Hoe Is het Nu Met?. 

"We wilden graag naar Gambia, dus dan moet je ook de consequenties aanvaarden", zei Miranda afgelopen augustus. Toen was in deze realityserie te zien hoe ze samen met Robert naar het door hen zo geliefde land vertrok, waar de twee via internet een restaurant hadden overgenomen. Eenmaal in Gambia viel het allemaal niet mee, zo werd er ingebroken en hadden ze lekkage.

Het Roer Om: Hoe Is het nu Met?

Het Roer Om: Hoe is het u Met? gaat opnieuw bij ze langs en ontdekt dat het restaurant nog steeds niet zo loopt als ze hopen. Verder een kijkje bij Joris en Sinta, die met hun twee dochters in een groot Oostenrijks hotel trokken. Daarvoor moesten ze een enorme lening afsluiten. Nu vertellen ze welke keuze ze voor hun restaurant hebben gemaakt én hoe de voorjaarsvakantie voor stress zorgt.

Meer over